Jumping Amsterdam 2020

Jumping Amsterdam 2020

Jumping Amsterdam 2020 Hoefsmederij Tyrell Evora
Tyrell Evora - Hoefsmederij Tyrell Evora

Geschreven door:

E-mail Tyrell Evora Facebook Instagram

Internationale paardensport in de RAI Amsterdam
Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressuur en spectaculaire springsport op vrijdagavond, de Six Bar op zaterdagavond en Grote Prijs van Amsterdam op zondagmiddag. Maar ook van de spectaculaire shows en echte Amsterdamse afterparty’s. De donderdag is traditiegetrouw gereserveerd voor de basis springsport en de nationale dressuur rubrieken. Voor de jonge pony fans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje. Dit wordt de 61e editie van Jumping Amsterdam.

Bron: https://paardenevenementen.nl/jumping-amsterdam-2020

Wilt u nog meer blogberichten lezen? Ga dan naar de pagina Blog.

Jumping Amsterdam 2020 - Hoefsmederij Tyrell Evora

Jumping Amsterdam 2020

12 december 2019 - Internationale paardensport in de RAI Amsterdam Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste... lees verder »

Beste Allround Hoefsmid van Nederland - Hoefsmederij Tyrell Evora

Beste Allround Hoefsmid van Nederland

12 december 2019 - De in 2019 voor het eerst door de Nederlandse Vereniging van de Hoefsmeden georganiseerde wedstrijd om de titel Best Allround Hoefsmid van Nederland was zo'n succes, dat de Vereniging in 2020... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.