Orthopedisch beslag

Orthopedisch beslag Hoefsmederij Tyrell Evora

Heeft uw dierenarts u geadviseerd om het paard orthopedisch te laten beslaan? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Indien nodig ga ik in overleg met uw dierenarts om het meest passende beslag te kiezen. Door middel van dit beslag kan onder meer ondersteuning en schokdemping worden geboden, met als doel het paard zo makkelijk en soepel mogelijk te laten bewegen en de eventuele pijn te verminderen of weg te nemen.


Wilt u meer informatie over orthopedisch beslag of bent u nieuwsgierig geworden naar mijn tarieven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Diensten.

  • Orthopedisch beslag Hoefsmederij Tyrell Evora
  • Orthopedisch beslag Hoefsmederij Tyrell Evora
  • Orthopedisch beslag Hoefsmederij Tyrell Evora
Jumping Amsterdam 2020 - Hoefsmederij Tyrell Evora

Jumping Amsterdam 2020

12 december 2019 - Internationale paardensport in de RAI Amsterdam Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste... lees verder »

Beste Allround Hoefsmid van Nederland - Hoefsmederij Tyrell Evora

Beste Allround Hoefsmid van Nederland

12 december 2019 - De in 2019 voor het eerst door de Nederlandse Vereniging van de Hoefsmeden georganiseerde wedstrijd om de titel Best Allround Hoefsmid van Nederland was zo'n succes, dat de Vereniging in 2020... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.