Gediplomeerd en gecertificeerd hoefsmid

Gediplomeerd en gecertificeerd hoefsmid - Hoefsmederij Tyrell Evora

Een vakkundig hoefsmid maakt uw paard gelukkig
Mijn naam is Tyrell Evora en ik ben een gediplomeerd hoefsmid voor het vakkundig bekappen en beslaan van uw paard of pony. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen en problemen betreffende het beslaan en bekappen van uw paard(en) en pony(s).
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van hoefsmeden en Europees gecertificeerd. Mijn opleiding voor hoefsmid heb ik afgerond met een diploma op Groene Welle in Zwolle.
Mijn werkzaamheden beslaan de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en een stuk van Ons-West Duitsland.

Heeft u een paardenstal, een ponypark, een paardenfokkerij of een ander paardenbedrijf en bent u op zoek naar een ervaren, vakkundig en betrouwbaar hoefsmid? Aarzel niet en neem contact met mij op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Jumping Amsterdam 2020 - Hoefsmederij Tyrell Evora

Jumping Amsterdam 2020

12 december 2019 - Internationale paardensport in de RAI Amsterdam Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste... lees verder »

Beste Allround Hoefsmid van Nederland - Hoefsmederij Tyrell Evora

Beste Allround Hoefsmid van Nederland

12 december 2019 - De in 2019 voor het eerst door de Nederlandse Vereniging van de Hoefsmeden georganiseerde wedstrijd om de titel Best Allround Hoefsmid van Nederland was zo'n succes, dat de Vereniging in 2020... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.