Diensten en werkzaamheden Hoefsmederij Tyrell

Bekappen - Hoefsmederij Tyrell Evora

Bekappen

Bekappen - belangrijk voor het paard Het is voor de goede conditie van de hoeven noodzakelijk om het bekappen eens in de 6 tot 8 weken uit te voeren.... lees verder »

Hoefbeslag - Hoefsmederij Tyrell Evora

Hoefbeslag

Wanneer is een hoefbeslag noodzakelijk? - Ongelijkmatige slijtage - Overmatige slijtage - Meer grip tijdens wedstrijden en/of trainingen op gras -... lees verder »

Warm beslag of koud beslag - Hoefsmederij Tyrell Evora

Warm beslag of koud beslag

Normaal gesproken smeed en pas ik de ijzers warm, omdat het model smeden makkelijker is, maar dit is ook afhankelijk van de hoef kwaliteit en of het... lees verder »

Orthopedisch beslag - Hoefsmederij Tyrell Evora

Orthopedisch beslag

Heeft uw dierenarts u geadviseerd om het paard orthopedisch te laten beslaan? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Indien nodig ga ik in overleg... lees verder »

Jumping Amsterdam 2020 - Hoefsmederij Tyrell Evora

Jumping Amsterdam 2020

12 december 2019 - Internationale paardensport in de RAI Amsterdam Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste... lees verder »

Beste Allround Hoefsmid van Nederland - Hoefsmederij Tyrell Evora

Beste Allround Hoefsmid van Nederland

12 december 2019 - De in 2019 voor het eerst door de Nederlandse Vereniging van de Hoefsmeden georganiseerde wedstrijd om de titel Best Allround Hoefsmid van Nederland was zo'n succes, dat de Vereniging in 2020... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.