Tyrell, gepassioneerd en vakbekwaam

Tyrell, gepassioneerd en vakbekwaam - Hoefsmederij Tyrell Evora

Hoefsmid is een vrij beroep, dat betekent dat iedereen kan besluiten om het te gaan uitoefenen. Het is erg jammer dat dit specialistisch en oud ambachtelijk beroep, waarbij veel kennis en ervaring is vereist, niet beter beschermd wordt tegen beunhazen en enthousiaste amateurs. Uw paard of pony is een kostbaar wezen, uw geliefde, waardevolle en gewaardeerd bezit. Bedenk dan, dat u uw paard de beste zorg verschuldigd bent.

No foot, no horse


Een bekend oud Engels gezegde vat de problematiek kernachtig samen. Goede paardenvoeten zijn een van de belangrijkste voorwaarden voor de goede paarden prestaties, welke doelen u dan ook met uw paard beoogt.

Ik ben Tyrell Evora, uw gediplomeerd hoefsmid
Vanaf kinds af aan heb ik een warme en diepgaande belangstelling voor paarden en alles wat met ze samenhangt. Door deze passie gedreven heb ik heel bewust gekozen voor mijn loopbaan als een hoefsmid, een beroep dat net zo edel en ambachtelijk is als de dieren waarvoor het bestemd is.

Ik ben Tyrell Evora en ik werk vanuit mijn gevoel voor paarden
Inmiddels heb ik jarenlange ervaring in de branche en doorlopend probeer ik mijn kennis te verdiepen en te actualiseren door het volgen van diverse cursussen en bijscholingen, waardoor mijn kennis up to date blijft en aansluit op de nieuwste ontwikkelingen. Mijn beslag is altijd afgestemd op het paard, kijkend naar zijn individuele kenmerken en behoeftes. En dat is de enige juiste weg!

Ik ben Tyrel Evora en ik heb oog voor detail
Samen met u bepaal ik wat u paard nodig heeft. De meest ideale situatie is om uw paard eens in de acht weken te laten beslaan om de stand van de hoeven stabiel te houden. Een goede bekapping en consistent beslaan voorkomt veel problemen bij uw paard of pony.

Wilt u meer weten en/of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op en samen zullen we zorgen voor de beste oplossing voor uw paard of pony.

Waarom u kiest voor hoefsmederij Tyrell Evora?

  • Gediplomeerd
  • Klantgericht
  • Respect, geduld en liefde voor het paard
  • Snelle service
  • Kwaliteit
  • Passend advies (in overleg met uw dierenarts)
  • Komt bij u op adres met de mobiele werkplaats
  • Komt gemaakte afspraken na
Jumping Amsterdam 2020 - Hoefsmederij Tyrell Evora

Jumping Amsterdam 2020

Internationale paardensport in de RAI Amsterdam Paardensportliefhebbers ontmoeten elkaar van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2020 in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste dressuurniv... lees verder »

Beste Allround Hoefsmid van Nederland - Hoefsmederij Tyrell Evora

Beste Allround Hoefsmid van Nederland

De in 2019 voor het eerst door de Nederlandse Vereniging van de Hoefsmeden georganiseerde wedstrijd om de titel Best Allround Hoefsmid van Nederland was zo'n succes, dat de Vereniging in 2020 hoogstwa... lees verder »

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.